910765.jpg

Pupusmies alkoi remontoida tuota metsän keskellä sijaitsevaa vanhaa taloa jonka tämä nuori nainen oli ostanut edes näkemättä sitä. Koira kuuluu pupulle, ja on erikoista kiinalaista lajia jolla on silmät päälaella.

Remonttipupu aloitti tyät ripeästi mutta jossain vaiheessa lakkasi kokonaan tekemästä töitä, ja jälki on myös suttuista. Nyt omistajatar on kuitenkin muuttamassa taloon, ja jatkaa varmaan yksin tai kavereitten kanssa pikku hiljaa talon somistamista, onhan nyt kuitenkin lämmityskattila jo kunnossa, samoin putkityöt tehty ja sähköhellakin toimii vaikka pistorasioita ei ole vielä asennettu, eikä kattolamppujen valokatkaisijoita. Tässä katsotaan Tarot-korteista, mihin kaikki nämä kuukaudet hyvää remontointiaikaa ovat oikein kuluneet, sillä pupu tuntuu olevan liukas suustaan, ja rusettia myöten varsin suittu ilmestys, eli on tainnut viettää aikaansa läheisellä tanssilavalla enemmän kuin työn touhussa.

Keittiön hella, kaapistot ja jääkaappi on rakennettu styroksista ja hana väännetty auki verhonnipsusta, johon on sidottu pakastuspussinsulkijalla kaksi kukanmuotoista muovihelmeä ja hopeoitu.(ei kyllä erotu yhtään, kun kuvan ottaja heilahteli)  Pahvilaatikkotalon luonnolliseen syvennykseen on asennettu portaikko maalaamalla, ja pupu sössi yläkerran seinämaalin valumaan alakerran portaikkoseinään. Keittiön lattia on maalattu likaisenruskealla värillä, joka tuskin miellyttänee omistajaa kauan...

Pöytä on vaneria, listaa ja kukkakeppiä, tuolit kangaspakan pahvihylsyä ja vakosamettia.

910763.jpg

Tässä remonttireiskamme esittelee työn tilaajalle kylpyhuonetta. Missä suihkuverhon tanko? Ja miksi muuten ovissa ei ole ovenpielissä listoja? Koko talon sisäovet ovat vintillä, eikä niitä asennetakaan takaisin paikalleen vaan esim. tähän oviaukkoon tulee helmiverho. Tämän nuoren naisen ystävät nimittäin eivät keskeytä juttelua vessassa käydessäänkään, joten ovella ei olisi mitään käyttöä...

Kylppärin lattiat ja seinät on vain maalattu, ja kaakeli on vanhaa läpinäkyvää ruudullista kirjanpäällystysmuovia. Suihkuallas on styroksia, suihkuhana korvakuulokkeen johtoa jota on teipattu, ja käsisuihku on se kuuloke. Hanan siisti nykyaikainen nostokahva ei nyt näy tässä... Käsienpesuallas on joskus sisältänyt muovisia tekokukkia, ja nyt siihen on teipattu messinkikoukku jossa on 2 muovihelmeä kiinni, kultatussattuna. Vessanpytty on rakennettu kahdesta erimuotoisesta hammaslankarasiasta, joihin kaiversin reikiä, laitoin rautalankaa, teippasin vessapaperirullanhylsynpätkän jalustaksi jonka maalsin akryylivärillä. Vetonuppi on ruuvi. Tämä pytty on surkea ilmestys, mutta kelpaa käyttöön kunnes jostain ilmestyy parempi!

Kaiken kaikkiaan pupu on työnsä tehnyt, se on selvää. Nyt kun sen saisi vielä lähtemään pois.